Δείτε τη βάφτιση του μικρού σας αλλιώς… ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με τις πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες που σας προτείνουμε.

Λατρεύετε το μικρό σας και κοντεύει η ώρα που θα κάνει τη βουτιά του στην κολυμπήθρα, αλλά δε θέλετε να μπείτε στο καλούπι της… κοινοτυπίας που συνοδεύει συνήθως τον στολισμό του τραπεζιού της βάφτισης;
Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει λύση να προσπεράσετε τα κοινότυπα και να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας!
Παρακάτω, άλλωστε, θα βρείτε προτάσεις για το στολισμό του τραπεζιού της βάφτισης που ξεφεύγουν από τα κλασικά και τα συνηθισμένα και θα το κάνουν να θυμίζει ένα μεγάλο party!!!!.

Χρησιμοποιήστε ως πηγή έμπνευσης το τραπεζομάντηλο. Επιλέξτε ένα χαρούμενο, πολύχρωμο τραπεζομάντηλο και στολίστε το τραπέζι σας με βάση αυτό. Πώς; Επιλέξτε πιατάκια, ποτηράκια και διακοσμητικά αξεσουάρ ταιριαστά με ή εμπνευσμένα από το βασικό χρώμα του.
Για να δώσετε ένα πιο παραμυθένιο, παιχνιδιάρικο και γλυκό τόνο στον στολισμό σας, κρεμάστε χάρτινες μπάλες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, χαριτωμένες πολύχρωμες σφυρίχτρες  και παιχνιδιάρικα φωτάκια.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή το ηλεκτρονικό κατάστημα για να δείτε τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε είδη βάπτισης!