Διαλέγοντας νυφικά εσώρουχα λοιπόν!!!

Μετά το μυστήριο και το τραπέζι έρχεται η στιγμή που μένετε επιτέλους μόνοι σας με το σύντροφό σας .Η γνωστή σε όλες σας πρώτη νύχτα του γάμου !!!!

Όταν θα μπείτε στο δωμάτιο με το σύντροφό σας και θα βγάλετε το νυφικό, θα πρέπει να φοράτε από μέσα κάτι μοναδικό, ξεχωριστό, που θα τον ενθουσιάσει!!!Η παράδοση λέει ότι τα εσώρουχα σας για εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι λευκά, για να συμβολίζουν την αγνότητα. Δεν υπάρχει λόγος να πάτε ενάντια σε αυτό, για πρακτικούς λόγους κυρίως. Το νυφικό σας θα είναι σε κάποια απόχρωση του λευκού, οπότε το μόνο χρώμα που δε θα διαγράφεται από μέσα είναι το άσπρο ή το μπεζ. Επίσης είναι ένα ‘must’ χρώμα για την περίσταση, ούτε ο σύντροφός σας θα θέλει να αντικρίσει ένα μαύρο ή ένα χρωματιστό εσώρουχο.Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι εκείνη την ημέρα θα είστε αρκετές ώρες όρθιες, πιθανότατα να ιδρώσετε λόγω χορού ή καιρού, θα φοράτε ένα νυφικό που θα έχει αρκετό ύφασμα. Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν και όχι μόνο, επιλέξτε να φορέσετε άνετα εσώρουχα. Αποφύγετε τα πολύ στενά και τις υπερβολικές δαντέλες και φροντίστε να είναι βαμβακερά, είναι το μόνο ύφασμα που δεν επηρεάζει την επιδερμίδα.
Εκτός λοιπόν από το σλιπάκι, θα επιλέξετε και το σουτιέν- το οποίο μπορεί να μη χρειασθεί καν να φοράτε λόγω της ενίσχυσης του νυφικού σας- έχετε πολλές ακόμα επιλογές για ένα τέλειο βράδυ πολλά υποσχόμενο. Ζαντιέρες, καλτσοδέτα, κορσές, κορμάκι είναι κάποια sexy εσώρουχα που θα τρελάνουν το σύντροφό σας. Μπορείτε ακόμα να φορέσετε και κορσέ, εκτός του ότι είναι sexy, σε περίπτωση που έχετε παραπάνω κοιλίτσα σας βοηθάει να την καλύψετε.Μπορείτε ακόμα να φορέσετε και ένα όμορφο κοντό baby doll. Σε περίπτωση που το νυφικό σας είναι ριχτό ή σε γραμμή άλφα δε θα σας ενοχλήσει καθόλου να το φοράτε από μέσα.
Συνδυάστε πολλά μεταξύ τους ή και όλα μαζί, φροντίστε όμως να έχουν όλα την ίδια λευκή απόχρωση. Σε πολλά μαγαζιά θα βρείτε σετ εσωρούχων για εκείνο το βράδυ.
Επιλέξτε κάτι ρομαντικό και sexy και καλά να περάσετε.